Idrettsskole

Klæbu innebandyklubbs idrettsskole!

Barn spiller innebandy i KlæbuKlæbu innebandyklubb ønsker å bidra til at barn får allsidige utfordringer og får prøve ulike idretter. Derfor tilbyr vi innebandy som idrettsskole for barn fra 1.-4.trinn. Innebandy er en vinteridrett og treningene foregår dermed på vinterhalvåret. Vi tar imot nye barn hele sesongen!

MELD BARNET PÅ KIBK IDRETTSSKOLE

KIBK låner ut både kølle og beskyttelsesbriller! Barna må ha shorts og innesko.

Treningstider sesongen 2017/18:

  • – Født 2010 og 2011: fredager kl 17-18 frem til påske
  • – Født 2008 og 2009: fredager kl 18-19 frem til påske
  • Merk! For enkelte kan fredager være vanskelig pga helgeturer etc. Kom når du har mulighet! Du er alltid velkommen!

Se også KIBK sin facebookside.

Trening og opplegg

Treningene foregår i Klæbuhallen og i utgangspunktet spiller jenter og gutter sammen i samme alderstrinn, men dette kan endre seg ut fra hvor mange barn som er med.
Gjennom sesongen deltar vi på minirunder. Dette er komprimerte kampdager på lørdag eller søndag. Barna i idrettsskolen er ikke med i noe seriespill forøvrig.
I tillegg til KIBKs trenerapparat har vi flere foreldre som stiller opp som instruktører og medhjelpere. De får ferdige øvelser og treningsopplegg, så forhåndskunnskap om innebandy er ikke nødvendig. De foreldre som ønsker det får også tilbud om et introkurs. Barnas lek og idrettsglede står i fokus!

Les også våre retningslinjer for barneidretten her >>

Mer informasjon?

Vil du ha oppdateringer eller har spørsmål om innebandytilbudet til barn og unge i Klæbu? Send e-post til idrettsskole@kibk.no eller ring Kay Rune på telefonnummer 93011820.

Pris

For å dekke utstyr, deltakelse på minirunder og materiell koster det 200 kroner å delta. Denne summen gjelder for en hel sesong og inkluderer medlemskap i Klæbu Innebandyklubb.

Se filmen nedenfor. Slik tenker vi også om barneidrett!